U nových traktorů je doprava ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,7 85 hodnocení
Přidat hodnocení
5
78x
4
1x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jana Procházková | 29.10.2020
Jsme velmi spokojeni rychlé a příjemné jednání kvalitní převedení vše funguje jak má s výrobkem jsme spokojeni doporučujeme
OJ Avatar autora Objednaný traktor nebyl tak po domluvě se bral jiný a zdá se být dobrý,ale zatím není moc odzkoušen | 23.10.2020
Spokojen,poradí a je s nimi dobrá komunikace
PM Avatar autora Peter MOROVJAN | 22.10.2020
Ústretová komunikácia v internetovom obchode s predajcom , dovoz a predvedenie , traktorová kosačka KARSIT K 22/102 4WD naplnila očakávania a prekvapila nízkou spotrebou aj za náročných podmienok obchod DOPORUČUJEM
J Avatar autora Jaromír | 17.10.2020
Zatím velmi spokojen s objednáním,komunikací,předáním a pochopitelně s konkrétním využitím .
OT Avatar autora objednaný traktor již nebyl, ale byl mi nabídnutý podobný, velmi pěkný traktor | 6.10.2020
obchod doporučuji
P Avatar autora Pavel | 2.9.2020
Skvělá komunikace jak s prodejcem, tak následně s řidičem. Vše proběhlo bez sebemenšího problému, všem vřele doporučuji!
PM Avatar autora Petr Matiášek | 30.8.2020
velmi spokojen,rychlé,přesně dodáno dle domluvy i předání-doporučuji
J Avatar autora Jirina | 26.8.2020
dodani rychle a snad budeme trakturkem sekat nekolik let zetim spokojenost
JB Avatar autora Jan Baránek | 8.8.2020
Za mě TOP????
MM Avatar autora Mvdr. Juraj Mendel | 5.8.2020
Verím,že nám pomôže,v našom kopcovítom teréne.Personal jednal profesionálne.Dík.
JN Avatar autora Jaroslava Nováková | 3.8.2020
Velká spokojenost.
AG Avatar autora Adam Green | 2.8.2020
S obchodem jsem spokojen,chtel jsem si vybrat a nechat si poradit .Vyplatilo se mi prijet az z Opavy .
SB Avatar autora Soňa Bártová | 30.7.2020
Ač máme traktor teprve 2 dny, s jednáním s Vaší firmou jsme byli spokojeni. Očekáváme i nadále dobrou spolupráci a děkujeme.
VJ Avatar autora Vlasta Jaklová | 16.7.2020
S prodejem traktůrku jsem velice spokojen,velice oceňuji profesionální přístup pana Lauera, který se nám věnoval a doporučil daný produkt. Dále musím vyjádřit i spokojenost s dodáním stroje, předvedení a předáním.
JF Avatar autora Jan Frnka | 16.7.2020
S obchodem jsem velice spokojen. Profesionální přístup,hlavně pan Lauer. Dal jsem na jeho radu při výběru traktoru,jsem velice spokojen. Při dovozu vše podrobně vysvětleno,proto obchod doporučuji všem.Děkuji J. Frnka,Malšín,Jižní čechy.
LT Avatar autora Leoš Tvrdík | 15.7.2020
Vše proběhlo rychle a věcně.
EZ Avatar autora Eva Zlámalová | 14.7.2020
Spokojenost, rychlé jednání, vstřícnost. Zlámalová Eva
VS Avatar autora Viliam Sivek | 4.7.2020
Velice profesionalni a zaroven uzasne mily pristup vsech zamestnancu, kteri obchod realizovali od objednavky do dodani. Jmenovite pak pan Jindrich Lauer, pani Gabriela Vetrovska, pan Lada Kriz. Dekuji. Zdenek Stepan
PB Avatar autora Petr Bezruč | 3.7.2020
Spokojenost, poradí, rychlost dodávky.
RS Avatar autora René Svoboda | 30.6.2020
Spokojenost, objednáno přes eshop. Po zaplacení zálohy my dovezli traktůrek obratem až domů. Zavolali dopředu, že druhý den dovezou. Při předání vše vysvětleno co se týče provozu,...

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 85

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.