U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,8 109 hodnocení
Přidat hodnocení
5
102x
4
1x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jindřich HELUS | 22.10.2021
Vše O.K. :-)
P Avatar autora Pavel | 20.10.2021
Bohužel nedoporučuji, prodávající uvedl, že součástí dodávky sekačky Stiga je přívěsný vozík, což potvrdil i na předfaktuře, místo vozíku dodali krycí plachtu kterou nepotřebuji.
P Avatar autora Petřík | 18.9.2021
Zdarma přivezli, namístě předvedl technik . Po proškolení už vesele sekám.
H Avatar autora Honza | 20.5.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Traktor přivezli, předvedli a zaškolili, zároveň vzali na protiúčet můj starý traktor za slušnou cenu.
P Avatar autora Petr | 11.5.2021
traktor mi dovezli v sobotu k večeru , to se jen tak nestane. Profesionální přístup , předvedení , zaškolení , naprostá spokojenost. Obchod jen doporučuji. S traktorem jsem naprosto spokojen .....
M Avatar autora Marek | 8.5.2021
Jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. I když je to přes půl republiky, Vše OK. Doporučuji.
BH Avatar autora Bohuslav Hrabčuk | 29.4.2021
Výborná komunikace Vstřícnost a zdvořilost prodejců i řidiče (jen nevím, zda by toto neměl být běžný standard). Vlastní doprava zdarma. Rychlost doručení. Zajištění záručních i pozáručních oprav. Kromě dopravy i zprovoznění a zaškolení. Obchod ve mě vzbudil důvěru provedením webových stránek i vstřícnou komunikací prodejců. Oceňuji vlastní dopravu zdarma, a že jsme si mohli domluvit oběma stranám vyhovující termín doručení. V čas výjezdu se telefonicky ozval řidič a oznámil přibližný čas příjezdu. Traktor byl zprovozněn a vyzkoušen včetně základního zaškolení v jeho obsluze. Příjemné jednání řidiče. Ačkoli měl po nás ještě další zavážky, vystupoval, jako by tu byl pouze pro nás. Velmi chválím a určitě hodlám s obchodem udržovat kontakty - minimálně na úrovni servisu.
OZ Avatar autora Ondřej Zelenka | 16.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. Vše OK. Doporučuji.
K Avatar autora Karel H. | 14.4.2021
V pondělí objednáno, v pátek dodáno vč dárku a zaškolení. Traktůrek zatím funguje jak má. Spokojenost, doporučuji.
I Avatar autora Ivan | 11.4.2021
V úterý objednané ve středu potvrzené a ve čtvrtek dovezené . Traktor odzkoušený , připravený, vše svědčí o kvalitních službách dodavatele.
JT Avatar autora Jan Trpík | 10.4.2021
Rychlá a výborná komunikace doporučuji
IB Avatar autora Igor Bárta | 8.4.2021
Výborná komunikace, rychlá domluva. Obrovská spokojenost!!!!!!!!!!
LS Avatar autora Lukas Strelec | 30.3.2021
Spokojen mooc
ČA Avatar autora Čejková Alena | 19.3.2021
Ochota a rychlost vyřízení.
Š Avatar autora Šárka | 7.3.2021
Veliká spokojenost ochota rychle jednání snadná komunikace za nás super
D Avatar autora Dana | 5.3.2021
Spokojenost, dobrá komunikace, rychlé dodání včetně zaškolení. za mě super.
J Avatar autora Jaroslav | 19.2.2021
Spokojenost. Dobrá komunikace . Poradí, rychlé dodání až na místo- 220 km , šikovný technik. Ode mne pochvala.
L Avatar autora Libor | 18.2.2021
Objednaný traktor nebyl ,ale nabídli dobrou alternativu
R Avatar autora Radek | 4.2.2021
Skvělá komunikace. Poměrně rychlé dodání s ohledem na větší vzdálenost. Do cca 1 týdne dodáno. Vše v pořádku.
V Avatar autora Viktor | 14.1.2021
Perfektní servis a ochota zaměstnanců, a to i v době krize. Vřele doporučuju.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 109

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné