U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,8 98 hodnocení
Přidat hodnocení
5
91x
4
1x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
IB Avatar autora Igor Bárta | 8.4.2021
Výborná komunikace, rychlá domluva. Obrovská spokojenost!!!!!!!!!!
LS Avatar autora Lukas Strelec | 30.3.2021
Spokojen mooc
ČA Avatar autora Čejková Alena | 19.3.2021
Ochota a rychlost vyřízení.
Š Avatar autora Šárka | 7.3.2021
Veliká spokojenost ochota rychle jednání snadná komunikace za nás super
D Avatar autora Dana | 5.3.2021
Spokojenost, dobrá komunikace, rychlé dodání včetně zaškolení. za mě super.
J Avatar autora Jaroslav | 19.2.2021
Spokojenost. Dobrá komunikace . Poradí, rychlé dodání až na místo- 220 km , šikovný technik. Ode mne pochvala.
L Avatar autora Libor | 18.2.2021
Objednaný traktor nebyl ,ale nabídli dobrou alternativu
R Avatar autora Radek | 4.2.2021
Skvělá komunikace. Poměrně rychlé dodání s ohledem na větší vzdálenost. Do cca 1 týdne dodáno. Vše v pořádku.
V Avatar autora Viktor | 14.1.2021
Perfektní servis a ochota zaměstnanců, a to i v době krize. Vřele doporučuju.
L Avatar autora Luboš | 18.12.2020
Rychle a konstruktivni jednani. Profesionalni pristup. Doprava i predvedeni (zahradní traktor) v naprostem poradku.
Z Avatar autora Zdeněk | 5.11.2020
Perfektní spolupráce, jeden den v 11 hod. objednávka traktoru za několik desítek tisíc a druhy den cca v11 hod. na zahradě. Sice shoda náhod, ale můj nejrychlejší nákup přes e-shop. Vše vysvětleno, doporučeno. Zatím jen chvála, tak ať to tak zůstane.
P Avatar autora petr | 4.11.2020
velká spokojenostp
JL Avatar autora Jiri Lala | 3.11.2020
Rychle a konstruktivni jednani. Profesionalni pristup. Doprava i predvedeni (zahradní traktor) v naprostem poradku.
JP Avatar autora Jana Procházková | 29.10.2020
Jsme velmi spokojeni rychlé a příjemné jednání kvalitní převedení vše funguje jak má s výrobkem jsme spokojeni doporučujeme
OJ Avatar autora Objednaný traktor nebyl tak po domluvě se bral jiný a zdá se být dobrý,ale zatím není moc odzkoušen | 23.10.2020
Spokojen,poradí a je s nimi dobrá komunikace
PM Avatar autora Peter MOROVJAN | 22.10.2020
Ústretová komunikácia v internetovom obchode s predajcom , dovoz a predvedenie , traktorová kosačka KARSIT K 22/102 4WD naplnila očakávania a prekvapila nízkou spotrebou aj za náročných podmienok obchod DOPORUČUJEM
J Avatar autora Jaromír | 17.10.2020
Zatím velmi spokojen s objednáním,komunikací,předáním a pochopitelně s konkrétním využitím .
OT Avatar autora objednaný traktor již nebyl, ale byl mi nabídnutý podobný, velmi pěkný traktor | 6.10.2020
obchod doporučuji
P Avatar autora Pavel | 2.9.2020
Skvělá komunikace jak s prodejcem, tak následně s řidičem. Vše proběhlo bez sebemenšího problému, všem vřele doporučuji!
PM Avatar autora Petr Matiášek | 30.8.2020
velmi spokojen,rychlé,přesně dodáno dle domluvy i předání-doporučuji

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 98

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.