U nových traktorů je doprava ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,7 90 hodnocení
Přidat hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Viktor | 14.1.2021
Perfektní servis a ochota zaměstnanců, a to i v době krize. Vřele doporučuju.
L Avatar autora Luboš | 18.12.2020
Rychle a konstruktivni jednani. Profesionalni pristup. Doprava i predvedeni (zahradní traktor) v naprostem poradku.
Z Avatar autora Zdeněk | 5.11.2020
Perfektní spolupráce, jeden den v 11 hod. objednávka traktoru za několik desítek tisíc a druhy den cca v11 hod. na zahradě. Sice shoda náhod, ale můj nejrychlejší nákup přes e-shop. Vše vysvětleno, doporučeno. Zatím jen chvála, tak ať to tak zůstane.
P Avatar autora petr | 4.11.2020
velká spokojenostp
JL Avatar autora Jiri Lala | 3.11.2020
Rychle a konstruktivni jednani. Profesionalni pristup. Doprava i predvedeni (zahradní traktor) v naprostem poradku.
JP Avatar autora Jana Procházková | 29.10.2020
Jsme velmi spokojeni rychlé a příjemné jednání kvalitní převedení vše funguje jak má s výrobkem jsme spokojeni doporučujeme
OJ Avatar autora Objednaný traktor nebyl tak po domluvě se bral jiný a zdá se být dobrý,ale zatím není moc odzkoušen | 23.10.2020
Spokojen,poradí a je s nimi dobrá komunikace
PM Avatar autora Peter MOROVJAN | 22.10.2020
Ústretová komunikácia v internetovom obchode s predajcom , dovoz a predvedenie , traktorová kosačka KARSIT K 22/102 4WD naplnila očakávania a prekvapila nízkou spotrebou aj za náročných podmienok obchod DOPORUČUJEM
J Avatar autora Jaromír | 17.10.2020
Zatím velmi spokojen s objednáním,komunikací,předáním a pochopitelně s konkrétním využitím .
OT Avatar autora objednaný traktor již nebyl, ale byl mi nabídnutý podobný, velmi pěkný traktor | 6.10.2020
obchod doporučuji
P Avatar autora Pavel | 2.9.2020
Skvělá komunikace jak s prodejcem, tak následně s řidičem. Vše proběhlo bez sebemenšího problému, všem vřele doporučuji!
PM Avatar autora Petr Matiášek | 30.8.2020
velmi spokojen,rychlé,přesně dodáno dle domluvy i předání-doporučuji
J Avatar autora Jirina | 26.8.2020
dodani rychle a snad budeme trakturkem sekat nekolik let zetim spokojenost
JB Avatar autora Jan Baránek | 8.8.2020
Za mě TOP????
MM Avatar autora Mvdr. Juraj Mendel | 5.8.2020
Verím,že nám pomôže,v našom kopcovítom teréne.Personal jednal profesionálne.Dík.
JN Avatar autora Jaroslava Nováková | 3.8.2020
Velká spokojenost.
AG Avatar autora Adam Green | 2.8.2020
S obchodem jsem spokojen,chtel jsem si vybrat a nechat si poradit .Vyplatilo se mi prijet az z Opavy .
SB Avatar autora Soňa Bártová | 30.7.2020
Ač máme traktor teprve 2 dny, s jednáním s Vaší firmou jsme byli spokojeni. Očekáváme i nadále dobrou spolupráci a děkujeme.
VJ Avatar autora Vlasta Jaklová | 16.7.2020
S prodejem traktůrku jsem velice spokojen,velice oceňuji profesionální přístup pana Lauera, který se nám věnoval a doporučil daný produkt. Dále musím vyjádřit i spokojenost s dodáním stroje, předvedení a předáním.
JF Avatar autora Jan Frnka | 16.7.2020
S obchodem jsem velice spokojen. Profesionální přístup,hlavně pan Lauer. Dal jsem na jeho radu při výběru traktoru,jsem velice spokojen. Při dovozu vše podrobně vysvětleno,proto obchod doporučuji všem.Děkuji J. Frnka,Malšín,Jižní čechy.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 90

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.