U nových traktorů je doprava ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,7 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
52x
4
1x
3
0x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
RT Avatar autora Radek Trpišovský | 27.5.2020
Po domluvě změněna objednávka. Když si neumíš vybrat traktor, tak jsi si vybral dobrý obchod.
L Avatar autora Libor | 26.5.2020
Musím říct hrůza . Telefon neberou když jsem zadal dotaz přes E-mail bylo mi odepsáno že mají traktorů na sekání dost. . Jel jsem celkem 500 km navíc den dovolené . Na výběr hrůza a výmluva že se to prodalo moc rychle a také že nestíhají na stránkách měnit stav skladu .
TB Avatar autora Tomáš Bareš | 26.5.2020
Zatím spokojen.
ML Avatar autora Milan Labuzík | 23.5.2020
Zatím super.
J Avatar autora Jana | 22.5.2020
SUPER ! Bezvadná komunikace a dodání do dvou dnů až na zahradu včetně proškolení. Prostě bezva! Teď bohužel čekám až doroste tráva.
PB Avatar autora Petr Březina | 20.5.2020
Spokojenost.
PH Avatar autora Petr Hlaváček | 19.5.2020
zatím dobrý , doufám že traktůrek vydrží bez problémů
ML Avatar autora Martin Lukeš | 16.5.2020
Super jednání, rychle a spolehlivě. Je to několikátý nákup a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji
Avatar autora David Ševčík | 12.5.2020
Vse bez problemu, ve ctvrtek jsem objednal traktor a v sobotu jsem sekal :)
J Avatar autora Jiří | 9.5.2020
Rád bych se vyjádřil k pracovním elektro tříkolkám. V tomto obchodě aspoň zůstává hodnocení tak jak je. Zakoupil jsem pracovní el. tříkalku BENYCARGO. Hodnocení obchodu tam mažou, pokud se jim nelíbí, arogantně jednají se zákazníky, pokud se objeví nedostatky: - odřeniny při zaslání po objednávce přes internet, neseřízenost a nefunkčnost. Nepravdivé informování zakazníků, co se týká certifikace.Počítejte s tím, že se jedná o čínský výrobek s odpovídajícím provedením. Budíky jen na parádu - ukazatel baterie ukazuje neustále 100%, ukazatel rychlosti neukazuje vůbec nic. Paní majitelka nekomunikuje , případně arogantně odmítá nedostatky. Nevyzvedávám jakýkoli obdobný stroj, jen upozorňuji na nefér jednání firmy BENYCARGO.
J Avatar autora | 6.5.2020
po komunikaci tel. mi bylo sděleno založit objednávku na požadovaný stro obj. číslo 1221 Starjet P4 používaný 79900,-Kčj, což jsem udělal 28.4. stím, že si pro stroj přijedu osobně s prohlídkou 4.-7.5., kde jsem napsal termín příjezdu. Obdržel jsem potvrzení objednávky od f. a na stránkách se u vystaveného modelu po mé objednávce model dal do prodaných. Přijel jsem na f. do Kolína 4.5. je to od nás cca 150km. Na místě jsem zjistil, že objednaný a tím zarezervovaný model tam není a obsluha mi začala nabízet jiné modely. na moje upozornění, že požaduji dvouválec, s uzávěrkou od f. Seco Starjet mě zavedli ke Karsitu na to jsem reagoval, že to neni Starjet tak mě zavedli k Chelengru to jsem upozornil, že to neni Starjet tak že mají vzadu pouze Starjet P3. Obsluha se do mě pustila pán který mě provázel byl ještě jakžtakž seriozní a chtěl se omluvit, ale z kanceláře se do mě pustila asi pani pokladní a pán sedící na židli, že to není pravda, že tam žádnou objednávku nemám. Můj email četla pani až, když jsem ji na to upozornil. Dostal jsem vyčiněno za to že jim tam telefonuje mnoho zákazníků a že nemají čas. Takže jsem se taky docela rozčílil což mě ted´ mrzí, ale přístup téhle f. k zákazníkům je po mé zkušenosti špatný. Takže lidi netelefonujte jim, když je to otravuje i když je to jejich práce. Takže zbytečná cesta. s tím, že vás potřebujou dostat na prodejnu a pokusit se vás přesvědčit k nákupu něčeho jiného než požadujete. Je to můj názor, nikomu ho nevnucuji a snad se f. zlepší.
JB Avatar autora Jaromir Bouda | 5.5.2020
Zakoupil jsem zahradni traktor za 50 000kc,dovezli nam ho v dany den cca danou hodinu vse v poradku,pri predani rychle info a proskoleni nic moc,Pan skoro nic nevedel do ted traktor nezabrzduji rucni brzdou pac nefunguje teda mel jsem na to prijid sam docela smutny.
VV Avatar autora Vladimír Vartáš | 28.4.2020
Plná spokojenost.Vstřícné jednání a rychlé vyřízení objednávky.
MV Avatar autora Miroslav Vrána | 28.4.2020
Odborné poradenství, dobrý přístup
Avatar autora JAROSLAV¨ ŠVAČARA | 27.4.2020
DODANÁ TŘÍKOLKA NEODPOVIDÁ OBJEDNÁVCE,PNEUMATYKY JSOU S 50 PROCENT OJETÉ NAVOD NENÍ K TOMUTO VOZÍKU A PŘI PŘEDÁNÍ MI NEBYLI PŘEDÁNY PODROBNÉ IFORMACE.ŠVANČARA
RS Avatar autora Romana Slachová | 25.4.2020
Všichni velmi ochotní, vstřícní a profesionální. Doporučuji
MP Avatar autora Miroslav Petránek | 25.4.2020
Vše proběhlo v pořádku, dodání traktoru bylo rychlé. Šikovný řidič, který si poradil s horšími příjezdem.
DC Avatar autora Dagmar Chlaňová | 21.4.2020
spolehlivost, ochota, rychlost
KH Avatar autora Karel Hrdina | 8.4.2020
Nákup na dálku v případě použitého zboží ( v mém případě předváděcího) má svá úskalí. Pokud můžete, je osobní návštěva prodejny tou nejlepší variantou, ale nutnost to není. Měl jsem k dodanému zboží drobné výhrady, které obchodník vyřešil. Mohu doporučit.
MH Avatar autora Miloslav Hrůza | 29.3.2020
Už to bude rok od zakoupení zahradního traktoru za 50,000,-, ale slíbený vozík zdarma, jak uváděli při prodeji nedodali a je asi již v nedohlednu. Pan Smítka slíbil nápravu ihned, jak se k tomu prokouše. Na e-mail již pan Michal Smítka neodpovídá. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Za tuto komunikaci proto dávám jen za 2. Tento obchod mě zklamal. Příslušenství za traktor už tady ani raději nezkouším!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.