U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,8 152 hodnocení
Přidat hodnocení
5
140x
4
4x
3
1x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
EK Avatar autora Erik Kocourek | 5.4.2024
Perfektní přístup, poradí se vším. Nakoupené, odvezeno, funguje parádně.
TM Avatar autora Tomáš Minařík | 21.3.2024
Děkuji za profi přístup, ochotu a doporučení správného stroje. Rozhodně doporučuji.
TM Avatar autora Tomáš Martinek | 8.3.2024
JS Avatar autora Jiří Skoupý | 6.3.2024
RR Avatar autora Richard Rotter | 6.3.2024
Kupoval jsem štěpkovač GS-2000. Stroj dorazil v pořádku až na malý zádrhel s dopravou. Co mně zklamalo je návod. Originál je zaměřen především na bezpečnost, ovšem technicky se z něj nedozvíte prakticky nic. Třeba jak seřídit a vyměnit nože. Mazání stroje je popsáno neúplně, na spodní hřídeli jsou dvě mazací místa, návod upozorňuje na jedno - to viditelné. Druhé je dostupné po sundání krytu řemenů za spodní řemenicí. Kvalita zpracování stroje odpovídá zemi původu. Se svářečkou a trochou práce se zdá, že by stroj mohl nějakou dobu sloužit.
DL Avatar autora Dub Ladislav | 6.3.2024
JR Avatar autora Jakub Radouch | 16.1.2024
M Avatar autora Miloslav | 26.12.2023
Koupil jsem nejmenší pásový dumper. Vše na místě zprovoznili, vysvětlili a ukázali. Pomohli najet na káru. Nic nebyl problém. Už doma vesele jezdím. Doporučuji.
PM Avatar autora Patrik Machala | 28.11.2023
Já nejsem spokojenej mají uvedené nepravdivé údaje o produktu je to podvod
AM Avatar autora Alena Maříková | 22.11.2023
Kupovali jsme minibagr s příslušenstvím. Velmi dobrá komunikace s prodejcem. Ochota a vstříctnost. Bagr přivezen na místo, kde nám bylo vše podrobně a ochotně vysvětleno a předvedeno. Obchod vřele doporučuji.
LM Avatar autora Lubomír Malátek | 14.11.2023
FJ Avatar autora Filip Jelinek | 3.11.2023
Jedna velka katastrova jak prodavane zbozi tak jednani.
ČT Avatar autora Čestmír Tomec | 19.10.2023
Avatar autora Jarmila Čiháková | 13.10.2023
IG Avatar autora Igor Glenda | 10.9.2023
Kupoval jsem pidibagr s příslušenstvím a musím říct, naprostá spokojenost. Nemám co bych vytkl. Doporučuji
ZM Avatar autora zbynek machala | 28.6.2023
PC Avatar autora Petr Cvach | 17.6.2023
RM Avatar autora Radek Můčka | 22.5.2023
Avatar autora Stanislav Řezáč | 12.5.2023
RH Avatar autora Radek Holas | 9.5.2023

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 152