U nových traktorů je doprava ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,6 77 hodnocení
Přidat hodnocení
5
69x
4
1x
3
0x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Karel | 8.8.2020
Jel jsem 150km stim ze pan ze maji dost stroju at se dojedu podivat. Kdyz sem prijel nic moc vyber ty co jsem pozadoval byl na vyber oouze ze svou trakturku i kdyz me pan vnucoval castelgarden rozhodl jsem se pro vykonejsi 17.5 konovou husqvarnu za 40 000. Po prijezdu jsem byl nadsen. Kdyz jsem konecne vyjel sekat travnik po hodine prisla zavada. Hydrostaticka prevodovka odesla ale tato zavada podle autorizovaneho servisu nutny repas. Sech hodinu a po hodine prestane fungovat pojezd po schladnuti znovu hodinu. Chtel jsem se z panem domluvit jak to udelame protoze masina za 40 tisic a repas prevodovky dalsich 10tisic. I kdyz o teto zabade museli vedet z panem jsem se absolutne nedomluvil. Vzhledem k tomu ze se jedna o skrytou zavadu a podobrem to bohuzel nejde tak budu zadat o pomoc jine instituce. Sice ochotni ale nereknou veci narovinu a kdyz se objevy skryta zavada pana to nezajima. Hlavne ze prodavaji REPASOVANE ZAHRADNI TRAKTORY. Za me nedoporucuji.
MM Avatar autora Mvdr. Juraj Mendel | 5.8.2020
Verím,že nám pomôže,v našom kopcovítom teréne.Personal jednal profesionálne.Dík.
JN Avatar autora Jaroslava Nováková | 3.8.2020
Velká spokojenost.
AG Avatar autora Adam Green | 2.8.2020
S obchodem jsem spokojen,chtel jsem si vybrat a nechat si poradit .Vyplatilo se mi prijet az z Opavy .
SB Avatar autora Soňa Bártová | 30.7.2020
Ač máme traktor teprve 2 dny, s jednáním s Vaší firmou jsme byli spokojeni. Očekáváme i nadále dobrou spolupráci a děkujeme.
VJ Avatar autora Vlasta Jaklová | 16.7.2020
S prodejem traktůrku jsem velice spokojen,velice oceňuji profesionální přístup pana Lauera, který se nám věnoval a doporučil daný produkt. Dále musím vyjádřit i spokojenost s dodáním stroje, předvedení a předáním.
JF Avatar autora Jan Frnka | 16.7.2020
S obchodem jsem velice spokojen. Profesionální přístup,hlavně pan Lauer. Dal jsem na jeho radu při výběru traktoru,jsem velice spokojen. Při dovozu vše podrobně vysvětleno,proto obchod doporučuji všem.Děkuji J. Frnka,Malšín,Jižní čechy.
LT Avatar autora Leoš Tvrdík | 15.7.2020
Vše proběhlo rychle a věcně.
EZ Avatar autora Eva Zlámalová | 14.7.2020
Spokojenost, rychlé jednání, vstřícnost. Zlámalová Eva
VS Avatar autora Viliam Sivek | 4.7.2020
Velice profesionalni a zaroven uzasne mily pristup vsech zamestnancu, kteri obchod realizovali od objednavky do dodani. Jmenovite pak pan Jindrich Lauer, pani Gabriela Vetrovska, pan Lada Kriz. Dekuji. Zdenek Stepan
PB Avatar autora Petr Bezruč | 3.7.2020
Spokojenost, poradí, rychlost dodávky.
RS Avatar autora René Svoboda | 30.6.2020
Spokojenost, objednáno přes eshop. Po zaplacení zálohy my dovezli traktůrek obratem až domů. Zavolali dopředu, že druhý den dovezou. Při předání vše vysvětleno co se týče provozu,...
MR Avatar autora Martin Rádek | 28.6.2020
Jsem zatím spokojen, ochotní, poradili přivezli není co dodat.
BP Avatar autora Bedřich Poledna | 23.6.2020
Koupil jsem na jaře trakturek al - ko a jsem velice spokojen. Původně jsem chtěl jinou značku aie po poradě s pracovníkem jsem dal na jeho radu a dodnes si nemohu stěžovat. Mohu posekat a ještě trávu odvézt.
V Avatar autora Vlasta | 22.6.2020
Mněl jsem vybraný traktůrek Stiga Estate 2084 H a na doporučení obchodu jsem zvolil model 3084H. Jsem rád že jsem tak učinil. Mám stroj který ušetří spoustu práce a jak doufám vydrží i spoustu let. Je dobře že sekačky rozváží pracovník který ví a umí vysvětlit kupujícímu základní funkce traktůrku - fakt šikovnej chlap. Tento obchod všem doporučuji. V pondělí objednáno a ve čtvrtek odpoledne byl provozuschopný stroj doma.
JK Avatar autora Josef Kotlík | 18.6.2020
Slušný přístup, celkem rychlé dodání, zácvik technikem OK co jsem potřeboval to vysvětlil. Nový STIGA 3084 H - šikovný, obratný stroj (jak již zmiňuje kolega je třeba sundavat pojistku pro tažné na vozík. Při vysypání zůstane trochu trávy na držáku a současně na snímači, takže prázdný koš, ale klaksonek vřeští jak najatej.) Jinak SUPER. Mulčování funguje bez problémů, ale asi to nebudu moc využívat. - lepší mulč ke stromům než po celé zahradě. Pokud chcete vyhazovat trávu bez koše je nutné dokoupit koleno jinak to lítá po celé zahradě. Vysokou trávu je nutné dělat na dvakrát, traktůrek sice stíhá , ale ucpává se tunýlek do koše. Měl jsem v akci vozík, ten sice nedorazil, ale po reklamaci jsme se domluvili na jiné variantě. Pokud nemáte přístřešek doporučuji dokoupit plachtu.
Avatar autora Petr Šmíd | 18.6.2020
Perfektní přístup, jednání na úrovni, rychlé dodání a zácvik technikem OK.Nový STIGA 3084 H - šikovný výkonný stroj (doporučuji sundavat tažné pro vozík při sekání, je hned pod senzorem plného koše, občas při vysypání zůstane trochu trávy na držáku a současně na snímači, takže prázdný koš, ale snímač hlásí plno.) Jinak SUPER
H Avatar autora Honza | 9.6.2020
Naprosto neseriozní přístup, nabídky na internetu neodpovídají realitě - je to jen trik jak nalákat lidi. Po zakoupení stroje naprosto nulová ochota řešit jakýkoliv problém. Nikdy více. Nejhorší zkušenost v životě. NEDOPORUČUJU
AK Avatar autora Aleena Kling | 8.6.2020
Inzerce na stránkách produktů neodpovídá realitě,bohužel i přes snahu prodejce jsme neměli z čeho vybrat a tak jsme jeli s nepořízenou. Naše cesta přes 200 km nás zaujala množstvím které je prezentováno ale bohužel místo 150 ks k výběru bylo cca 5 ks .
RT Avatar autora Radek Trpišovský | 27.5.2020
Po domluvě změněna objednávka. Když si neumíš vybrat traktor, tak jsi si vybral dobrý obchod.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 77

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.