U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,7 117 hodnocení
Přidat hodnocení
5
107x
4
1x
3
0x
2
1x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Renda | 5.7.2022
Pokud se rozhodnete koupit ojetinu, tak počítejte s tím , že z
M Avatar autora Martin J. Glozar | 2.7.2022
Příšerné. Přesně podle dalších negativních zkušeností ostatních "ubožáků". Chtěl jsem českou firmu, ale narazil jsem na podvodníky, bez znalostí, servisu, prodávajících jeté a staré krámy. Traktor za 170 tis. přivezl nějaký polodementní člověk, který s ním ani neuměl vyjet z auta. Neměl u sebe k traktoru ani dokumentaci, ani klíček. Že to prý tedy pošlou. Neposlali. Až na mou další urgenci. Po pár hodinách provozu se u traktoru přetrhl ozubený řemen sečení - neměl by, jsou tam střižné kolíky. Volám na servis a dozvídám se, že pán není v kanceláři. Požadoval jsem garanční prohlídku, jak deklarovali - nepřijedou, přivezte si to sám. A řemen? ten pošleme, když napíšete mail. Montáž? To zvládnete jistě sám. Nashle. Záruka? Zapomeňte. Ještě si všimněte, jak u negativním textů níže je "opticky" 5 hvězdiček!
RP Avatar autora Radek Pelc | 13.6.2022
Chtěli jsme podpořit českého výrobce traktorů, ale bohužel. Traktor zakoupen na podzim minulého roku, přidělán jen pluh, nikdy nepoužit. Žádné zásahy do elektroinstalace jsme neprováděli, traktor začal zlobit a žádný servis v okolí a ani v Praze s touto firmou nechtěl mít nic společného. Po té co 14 dní traktor stál, tak v noci samovznícením shořel. Několikrát jsme na rady vyšetřovatele hasičů žádali, aby přijel soudní znalec na místo požáru a vše řádně vyšetřil, firma však trvala na převozu do Kolína. Dle vyšetřovatelů HZS příčina jasná, samovznícení baterie, avšak firma toto odmítá. Připravujeme soudní stání.
MU Avatar autora Marie Uhlířová | 4.6.2022
MV Avatar autora Marcela Vejvodová | 2.6.2022
S Avatar autora Smolík | 10.5.2022
Koupil jsem z této firny zahradní traktůrek vše v pořádku do té doby než se porouchal v záruce při koupi mě řekly že jezdí dělat běžně opravy po celé republice teď to chtějí dovést na firnu 400km / je špatná spínací skřínka/
HP Avatar autora Helena Pfefferová | 25.4.2022
6.dubna přivezl technik traktor Stiga za 80 000 Kč. Vše ochotně předvedl. Když manžel poprvé vyvážel poprvé trávu do kompostéru traktoru se moc nechtělo jet. Po zavolání do Kolína mu bylo sděleno, že motor je povolen jen do poloviny výkonu, že je to normální a pokud nechce porušit záruční podmínky, má traktor naložit a dovézt do Kolína, kde mu ho technik seřídí???? Což je tedy v 76 letech dost komplikace. Kdybychom to věděli, asi bychom traktor koupili jinde. Jsme v Konojedech, což je 20 km od Kolína, přesto není technik ochoten se dostavit. Co k tomu dodat?
X Avatar autora Xxx | 22.4.2022
Můj názor, že nakoupí vraky a prodávají za nekřesťanský peníze! Pán mě tam nabízel stroj husqvarna partner 13,5hp za 45 tisíc a na internetu měli cenovku 32 tisíc! Takže dle mě jen vyžírky a židi!
JH Avatar autora Jindřich HELUS | 22.10.2021
Vše O.K. :-)
P Avatar autora Pavel | 20.10.2021
Bohužel nedoporučuji, prodávající uvedl, že součástí dodávky sekačky Stiga je přívěsný vozík, což potvrdil i na předfaktuře, místo vozíku dodali krycí plachtu kterou nepotřebuji.
P Avatar autora Petřík | 18.9.2021
Zdarma přivezli, namístě předvedl technik . Po proškolení už vesele sekám.
H Avatar autora Honza | 20.5.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Traktor přivezli, předvedli a zaškolili, zároveň vzali na protiúčet můj starý traktor za slušnou cenu.
P Avatar autora Petr | 11.5.2021
traktor mi dovezli v sobotu k večeru , to se jen tak nestane. Profesionální přístup , předvedení , zaškolení , naprostá spokojenost. Obchod jen doporučuji. S traktorem jsem naprosto spokojen .....
M Avatar autora Marek | 8.5.2021
Jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. I když je to přes půl republiky, Vše OK. Doporučuji.
BH Avatar autora Bohuslav Hrabčuk | 29.4.2021
Výborná komunikace Vstřícnost a zdvořilost prodejců i řidiče (jen nevím, zda by toto neměl být běžný standard). Vlastní doprava zdarma. Rychlost doručení. Zajištění záručních i pozáručních oprav. Kromě dopravy i zprovoznění a zaškolení. Obchod ve mě vzbudil důvěru provedením webových stránek i vstřícnou komunikací prodejců. Oceňuji vlastní dopravu zdarma, a že jsme si mohli domluvit oběma stranám vyhovující termín doručení. V čas výjezdu se telefonicky ozval řidič a oznámil přibližný čas příjezdu. Traktor byl zprovozněn a vyzkoušen včetně základního zaškolení v jeho obsluze. Příjemné jednání řidiče. Ačkoli měl po nás ještě další zavážky, vystupoval, jako by tu byl pouze pro nás. Velmi chválím a určitě hodlám s obchodem udržovat kontakty - minimálně na úrovni servisu.
OZ Avatar autora Ondřej Zelenka | 16.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. Vše OK. Doporučuji.
K Avatar autora Karel H. | 14.4.2021
V pondělí objednáno, v pátek dodáno vč dárku a zaškolení. Traktůrek zatím funguje jak má. Spokojenost, doporučuji.
I Avatar autora Ivan | 11.4.2021
V úterý objednané ve středu potvrzené a ve čtvrtek dovezené . Traktor odzkoušený , připravený, vše svědčí o kvalitních službách dodavatele.
JT Avatar autora Jan Trpík | 10.4.2021
Rychlá a výborná komunikace doporučuji
IB Avatar autora Igor Bárta | 8.4.2021
Výborná komunikace, rychlá domluva. Obrovská spokojenost!!!!!!!!!!

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 117