U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Hodnocení obchodu

4,8 120 hodnocení
Přidat hodnocení
5
111x
4
2x
3
0x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
JB Avatar autora Jiří Beran | 2.12.2022
štěpkovač přišel hned po zaplacení zálohy, přepravní obal totálně rozpadlý, zpuchřelý, plesnivý jakoby byl půl roku na dešti, stroj mokrý, rezatý, plesnivý. Bez českého návodu na motor. Poslal jsem reklamaci, tak uvidíme, jak se firma zachová. První dojem hrozný. A to chci od nich koupit další stroje. Ach jo
VF Avatar autora Václav Franěk | 30.11.2022
JA Avatar autora Josef Adamec | 25.11.2022
PS Avatar autora Pavel Schwarzer | 21.11.2022
JC Avatar autora Jaroslav Chaloupka | 10.11.2022
expresní dodání drtiče, jenom bedna byla celá mokrá a drtič částečně orezlý, zatím ho skládám
MK Avatar autora Martin Kočan | 10.11.2022
Zatím dobrý ????
P Avatar autora Petr N. | 8.11.2022
Kupoval jsem mini bagr a vše proběhlo v pořádku. Od administrativy, předvedení, poučení, naložení.
EP Avatar autora Eva Paldusová | 4.11.2022
S obchodem jsme spokojeni. Vše proběhlo v pořádku.
AF Avatar autora Adéla Fekiačová | 21.9.2022
LD Avatar autora Lukáš Dusil | 15.9.2022
Vše naprosto v pořádku . Zamluvené pneumatiky byli sundané z prodaného traktoru protože zákazník chtěl jiné,pneu tedy prodávali jako bazarové se slevou. Sice 6 let staré ale nejeté,pořád měkké a jen zaprášené ale to ničemu nevadí. Doporučuji
MU Avatar autora Marie Uhlířová | 4.6.2022
MV Avatar autora Marcela Vejvodová | 2.6.2022
JH Avatar autora Jindřich HELUS | 22.10.2021
Vše O.K. :-)
P Avatar autora Petřík | 18.9.2021
Zdarma přivezli, namístě předvedl technik . Po proškolení už vesele sekám.
H Avatar autora Honza | 20.5.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Traktor přivezli, předvedli a zaškolili, zároveň vzali na protiúčet můj starý traktor za slušnou cenu.
P Avatar autora Petr | 11.5.2021
traktor mi dovezli v sobotu k večeru , to se jen tak nestane. Profesionální přístup , předvedení , zaškolení , naprostá spokojenost. Obchod jen doporučuji. S traktorem jsem naprosto spokojen .....
M Avatar autora Marek | 8.5.2021
Jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. I když je to přes půl republiky, Vše OK. Doporučuji.
BH Avatar autora Bohuslav Hrabčuk | 29.4.2021
Výborná komunikace Vstřícnost a zdvořilost prodejců i řidiče (jen nevím, zda by toto neměl být běžný standard). Vlastní doprava zdarma. Rychlost doručení. Zajištění záručních i pozáručních oprav. Kromě dopravy i zprovoznění a zaškolení. Obchod ve mě vzbudil důvěru provedením webových stránek i vstřícnou komunikací prodejců. Oceňuji vlastní dopravu zdarma, a že jsme si mohli domluvit oběma stranám vyhovující termín doručení. V čas výjezdu se telefonicky ozval řidič a oznámil přibližný čas příjezdu. Traktor byl zprovozněn a vyzkoušen včetně základního zaškolení v jeho obsluze. Příjemné jednání řidiče. Ačkoli měl po nás ještě další zavážky, vystupoval, jako by tu byl pouze pro nás. Velmi chválím a určitě hodlám s obchodem udržovat kontakty - minimálně na úrovni servisu.
OZ Avatar autora Ondřej Zelenka | 16.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojen. Objednaný traktor Stiga jsem si nechal dovést až domů. Vše OK. Doporučuji.
K Avatar autora Karel H. | 14.4.2021
V pondělí objednáno, v pátek dodáno vč dárku a zaškolení. Traktůrek zatím funguje jak má. Spokojenost, doporučuji.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 120