U nových traktorů je doprava po ČR ZDARMA. U ostatních individuálně, dle nabídky. Rozvážíme po celém ČESKU a SLOVENSKU.

Nové varianty elektrických vozíků pro seniory SELVO

Výrobce a distributor oblíbených elektrických vozíků pro seniory SELVO si pro nás připravil nové varianty tříkolových vozíků s označením Selvo 31000 a taktéž čtyřkolových vozíků Selvo 41000.

Elektrický vozík Selvo 41000

Nyní si můžete objednat vozík s výbavou na přání, která Vám nejen prodlouží životnost, ale také Vám zajistí bezpečnost vozidla. Pojďme se na to podívat.

Automatická brzda (elektromagnetická)

Zvyšuje bezpečnost vozidla. Ve chvíli, kdy pustíte akcelerátor, dochází k pozvolnému zabrzdění stroje. Brzda pomáhá také při rozjezdu do kopce. V případě pomalejších reakcí řidiče nebo v případě určitých tělesných hendikepů volte z důvodu bezpečnosti tuto výbavu.

2x delší cyklická životnost baterie (GEL)

Jedná se o jiný typ GEL olověných trakčních baterií než jsou základní. Baterie pochází od českého distributora a vykazují výrazně vyšší odolnost vůči hlubokému vybíjení (lze vybít až o 80 %). Cyklická životnost je více než dvojnásobná.

10x delší cyklická životnost baterie (LiFePO4)

Jde o lithiové baterie s lepšími vlastnostmi než klasické Li-Ion nebo olověné baterie. Na rozdíl od jiných technologií je možné vybíjet celou kapacitu 100% a není potřeba řešit balancování nebo jinou údržbu než pravidelné dobíjení. Typická životnost se pohybuje mezi 3000 až 5000 cyklů. Je tedy prakticky 10x delší oprati základní baterii. Tento typ lze navíc uživatelsky vyjmout a dobíjet mimo Váš vozík.

Automatický balancér gelových baterií

Všechny olověné gelové baterie zapojené sériově je potřebné pravidelně tzv. "balancovat", jinak hrozí jejich poškození. Jde o nutnou údržbu, kterou je možné provádět v servisu a nebo je možné si pořídit tento automatický balancér, který činnost udělá automaticky.

Střecha a čelní sklo

Stříška a čelní štít proti nepříznivému počasí. Nutné objednat k novému stroji. Doba dodání za 2-3 měsíce.

 

Vozíky můžete objednat zde: Selvo 31000 Selvo 41000

 

 

zdroj: https://www.selvo.cz/